Përshkrimi Specifikacioni Galeria 3D Shkarko

Kubëza ndriçuese

Kemi kënaqësinë që për herë të parë në tregun vendor dhe atë Europian të jemi të parët dhe të vetmit për prodhimin e produkteve ndriçuese. Me një garancion 15 vjeçar produktet e reja gjatë ditës akumulojnë dritën natyrale e cila kthehet në atë ndriçuese gjatë natës duke ofruar pamje të mahnitshme për ambientin tuaj. Materiali që ne përdorim në këto produkte është natyral dhe nuk përbën rrezik për njeriun dhe ekosistemin.

kodi gjerësia gjatësia thellësia ngjyrat
ISGLOW-GREEN 30cm 30cm 8cm